Yarışmada büyük ihanet

ATV yarışması Güven Bana’da dün gece bir kez daha ihanet vardı.

Google Haberlere Abone ol
Yarışmada büyük ihanet

Tamer Karadağlı’nın sunumuyla ekranlara gelen Güven Bana’da dün gece Özge İlhan ve Sermin İşbilen yarıştı. Yarışmaya güzel başlayan ve 13. soruya kadar sadece bir yanlışla gelen ikiliden Finans Uzmanı olan Özge İlhan, o ana kadar kazanılmış olan 86.200 TL’de butona basarak ortağını yarı yolda bıraktı.



İhanete uğrayan Tıbbi Mümessil Sermin İsbilen ise Özge İlhan’ı anlayamadığını söyleyerek şöyle konuştu; “Daha çok erkendi. Henüz sadece 1 yanlışımız vardı ve finale de 3 sorumuz kalmıştı. Bu para ikimiz için de çok az. Daha fazlasını kazanabilirdik. Gerçekten anlayamıyorum neden bastığını!”



Özge İlhan ise özür dileyerek, rakibinin basacağını düşündüğünü ve ondan önce davranmak istediğini söyledi. Bu esnada Özge İlhan ve annesi arasında ise küçük çaplı bir gerilim yaşandı. Yarışmanın sunucusu Tamer Karadağlı, Özge ilhan’ın annesine ne düşündüğünü sorduğunda annesi “ Kızımın basacağını düşünmemiştim.” dedi. Bunun üzerine Özge İlhan annesine, “ Ama sen bana bas dediğin için bastım Anne” deyince, stüdyoda anne kız arasında soğuk rüzgarlar esti..



Böylece Güven Bana bir ihanet öyküsüne daha sahne olurken, yarışmacılardan Özge İlhan 86.200 TL ile ödülün sahibi olurken, Sermin İşbilen tek kuruş dahi alamadan yarışmadan ayrılmış oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin