Yaralı kediyi veteriner bulamayınca devlet hastanesine götürdü

Trabzon’un Araklı ilçesinde duyarlı bir vatandaş yaralı gördüğü kediyi tedavi ettirmek için veteriner bulamayınca kucağına alarak hastaneye götürdü. Bağırsakları dışarı olan kedi, hastanedeki sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından sağlığına kavuştu.

Google Haberlere Abone ol
Yaralı kediyi veteriner bulamayınca devlet hastanesine götürdü

Trabzon Araklı İlçesinde 68 yaşındaki Ömer Altuntaş, arkadaşları ile parkta otururken sürekli yatan sokak kedisinin karnından yaralı olduğunu fark etti. Veteriner bulmak için sağı solu arayan Altuntaş, sonuç alamayınca bir gazete kağıdının içine koyduğu yaralı kediyi Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Yaralı kediyi gören sağlık görevlileri Altuntaş’ın da isteği üzerine tedavi etti. Tedavisi sırasında gebe olduğu anlaşılan kedinin dışarı çıkan bağırsakları içeri alınarak karnı dikildi. Sağlık memuru İlhami Saka ve ekip arkadaşları tarafından yapılan tedavinin ardından kedi Ömer Altuntaş’a teslim edildi.

Yaralı kediyi veteriner bulamayınca devlet hastanesine götürdü
Sağlık memuru İlhami Saka, yaralı kediyi kendilerine getiren vatandaşın ricası üzerine yardımcı olduklarını belirterek “Biz yaşatmak için buradayız. İnsanlık görevimizi yaptık” derken, Ömer Altuntaş ise kendilerini kırmayarak yaralı kediyi tedavi eden sağlık görevlilerine teşekkür etti.

Kaynak: İHA
Etiketler trabzon hastane
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin