Yapay zeka şirketinden coronavirüs sitesi: Merak edilenler cevap bulacak

Yapay Zekâ alanında faaliyet gösteren şirketin kurduğu platform, çağımızın en büyük sağlık sorunu olarak adlandırılan coronavirüsü ile ilgili merak edilen tüm verileri kullanıcılarına sunacak.

Google Haberlere Abone ol
Yapay zeka şirketinden coronavirüs sitesi: Merak edilenler cevap bulacak

Yapay Zekâ alanında faaliyet gösteren ARTIWISE Şirketi, Corona virüsü hakkında herkesin anlık güncel bilgiye sahip olması için yeni bilgi platformunu hayata geçirdi. coronahaberanaliz.com adlı bu platform sayesinde hem sayısal verileri, hem çıkan haberleri anlık olarak görüntülemek mümkün.

Çağımızın en büyük sağlık sorunu olarak adlandırılan Corona Virüsü ile ilgili merak ettiğiniz tüm veriler siteden takip edilebiliyor. Artiwise, Yapay Zeka ve Doğal Dil İşleme alanında yaptığı yenilikler sayesinde Corona Virüsü ile ilgili anlık bilgi alımı konusunda da başvurulan bir platform oluşturdu.

YAPAY ZEKÂ İLE TEKNOLOJİ DÜNYASINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

Yapay Zekâ ile firmalar çalışmalarını artık daha verimli değerlendirebilecekler.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yapay zekâ ve doğal dil işleme firması olan Artiwise'ın ürünlerinde insanın yazılı veya sesli olarak doğal dilde ifade ettiği tüm içerikleri yüksek yapay zekâ teknolojisi ile anlık analiz edilmesini ve aksiyona dönüştürülmesini sağlıyor. Artiwise’ ın öne çıkan ve popüler ürünü Artiwise Analytics ile firmalar dönemsel bazda müşterilerinin iç görüsünü çıkarıp, problemlerin kök nedenini anlık tespit edebiliyor.

Artiwise Analytic aynı zamanda internet sitelerinde yer alan milyonlarca içeriği (haber, blog, forum, Twitter) yapay zeka ile gerçek zamanlı analiz ederek kurumsal firmalara dijital medya analizi ve finansal istihbarat analizi sağlıyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin