Yalı Çapkını'nın final tarihi belli oldu! Reyting rekortmeni dizi ekranlara veda edecek

Başrollerini Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin final tarihi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını'nın final tarihi belli oldu! Reyting rekortmeni dizi ekranlara veda edecek

Başrollerini Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir'in paylaştığı 'Yalı Çapkını' dizisinin final tarihi belli oldu. İşte dizinin final tarihine ilişkin detaylar...

Star TV ekranlarının iddialı dizisi Yalı Çapkını, 8 bölüm sonra sezon finali yapacak. 

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını, eylül ayında yeni bölümleriyle tekrar ekranda olacak.

REYTİNGLERDE BİRİNCİ 

Dizinin reytingleri son derece iyi olduğundan, Star TV yönetimi bir sezon daha devam kararı aldı.

Yalı Çapkını, yirmi sekizinci bölümüyle hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak 14 Nisan Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Yalı Çapkını'nın final tarihi belli oldu! Reyting rekortmeni dizi ekranlara veda edecek

YALI ÇAPKINI'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU? 

Kazım’ın Ferit’le olan kavgası işleri Seyran ve Ferit için iyice zorlaştırır. Abidin, işi bıraktığını ve Ferit’le olanları Suna’ya anlatır ve ona evlenme teklif eder.

Ferit’ten sonra Seyran da Suna ile Abidin’i öğrenir. Saffet Ağa, Saffet ve abisi Tarık’ı da alarak Kazımlara tanışmaya gider. Suna tüm bu olanlar karşısında çaresiz kalırken, Seyran’ı ise bir sürpriz beklemektedir.

Halis Ağa’nın Kazım’a öfkesi Hattuç ile de aralarını bozarken, İfakat planını titizlikle uygulamaya devam eder. Ferit’i ise birden fazla tehlike beklemektedir.

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin