Ve Icardi Galatasaray'da. Her sezon için ne kadar ödenecek? Bonservisi ne kadar? Hepsi açıklandı

Galatasaray Mauro Icardi ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. Son dakika haberine göre Icardi'nin her sezon için kaç lira alacağı, kulübüne ise ne kadar bonservis ödendiğıi resmen açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Ve Icardi Galatasaray'da. Her sezon için ne kadar ödenecek? Bonservisi ne kadar? Hepsi açıklandı

Galatasaray, Mauro Icardi ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını, futbolcuya her sezon için net 6 milyon avro, eski kulübüne ise 10 milyon avro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü ise sosyal medya hesabından Icardi haberini "Yuvana hoş geldin" diyerek duyurdu. Galatasaray, Icardi ile özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısına da gönderme yaparak "Tüm Türkiye'ye ezberlettiği şarkıyı şimdi Avrupa'ya dinletme zamanı..." mesajını paylaştı. 

İşte Galatasaray'ın paylaştığı video:

BONSERVİS TAKSİTLE ÖDENECEK

Galatasaray Kulübü, geçen sezon kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Arjantinli futbolcuya her sezon için net 6 milyon avro, eski kulübü Paris Saint-Germain'e (PSG) ise 4 sezona yayılmış taksitlerle 10 milyon avro bonservis bedeli ödenecek.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 avro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 avro sezonluk ücret ödenecektir." denildi.

Icardi, sarı-kırmızılı formayla geçen sezon Süper Lig'de 24 müsabakada 22 gol atarken, 2 maçta görev aldığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında ise 1 kez fileleri havalandırdı.
Arjantinli yıldız, Galatasaray'ın elde ettiği şampiyonlukta önemli rol alan futbolculardan oldu.

ICARDİ'DEN İLK MESAJ

Sarı-kırmızılı takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Icardi, GSTV'ye yaptığı açıklamada, mutluluğunu dile getirerek, "Geçtiğimiz sezondan sonra bu sezon da bu formayı giymekten çok mutluyum. Zaten projenin içinde hissediyordum kendimi. Kendimi bu grubun parçalarından biri hissediyordum. Taraftarımız gerçekten çok güzel sevgi gösterdi. Taraftarımızın şampiyon olduktan sonra da çok istekli olduğunu gördük. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Medicana Hastanesi'nde sağlık kontrolünden de geçen Icardi için Galatasaray Kulübü, sosyal medya hesaplarından bir video da paylaştı. Videoda, Icardi'yle özdeşleşen "Aşkın olayım" şarkısı çeşitli müzik enstrümanlarıyla İstanbul manzarası eşliğinde çalındı. Icardi de "Metin Oktay selamı" verip gol sonrası sevinç hareketini göstererek şarkıya eşlik etti.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin