Vali Mutlu, eylemcilerle Kule Kafe'de buluştu

Mutlu, Gezi Parkı eylemcileriyle görüşmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Vali Mutlu, eylemcilerle Kule Kafe'de buluştu

Görüşme öncesi kapıda bir açıklama yapan Mutlu, "Gezi Parkı'ndakilerle, beklentilerine ilişkin yapmaları gereken hususları değerlendirmek, kendi istedikleri hususları da görüşmek üzere bir çağrıda bulundum. Gelmeyi arzu eden gençlerle bir toplantı yapacağız. Gerekirse sabaha kadar devam edeceğiz. İyi geçeceğini umut ediyorum. Çevresel duyarlılık içinde bulunan gençlerle görüşmenin hepimiz için yararlı olacağını düşünüyoruz. Ümit ediyorum bu sohbet Gezi Parkı'nda bulunan her yaştaki gence de iyi bir mesaj olur" dedi.



"GÜVEN KAYBI OLDU"



Vali Mutlu görüşmeye ilişkin basın mensuplarına bilgi verdiği sırada, bir kişi Vali Mutlu'ya hitaben, "Sıcak mesajlar verebiliyor musunuz? Vicdani bir muhasebe görevden alınmayı bile göze aldınız. Herşey güzel giderken televizyonu izlediğimde, ürktüm. Güven kaybı oldu. Buraya gelenler, Gezi Parkı'ndakiler tarafından yadırganabilir. Asla asla müdahale kararı vermeyin. Propaganda yapılıyor. Müdahale yok diyorsunuz müdahale ediliyor. Kendi kafanıza göre hareket etmeyeceksiniz. müdahale olmayacağına dair güvence istiyoruz" şeklinde konuştu.



Bu konuşmalardan sonra Mutlu eylemciye, "Rahat ol. Hepimizin isteği hiç kimseye bir şey olmadan eylemlerin bitirilmesi" şeklinde cevap verdi.

Vali Mutlu daha sonra görüşmelerin yapılacağı kafeye girdi. DHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin