Uzak Şehrin Masalı 1. bölüm yayınlandı: Uzak Şehrin Masalı 1. Bölüm İzle

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı, dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Aslıhan Güner, Timur Acar ve Barış Kılıç’ın yer aldığı yeni dizi, ilk bölümü ile beğeni topladı. 25 Film imzalı Uzak Şehrin Masalı dizisi, ilk bölümü il izleyiciyi ekran başına kilitlerken aynı zamanda birbirinden farklı duygular yaşattı. Farklı konusu ve ilgi çekici hikayesiyle oldukça beğenilen Uzak Şehrin Masalı dizisinin ilk bölüm linkini haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Uzak Şehrin Masalı 1. bölüm yayınlandı: Uzak Şehrin Masalı 1. Bölüm İzle

Başrollerinde Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar’ın yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi, 12 Eylül Pazar günü ilk bölümü ile izleyiciyle buluştu. Yeni dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan otururken, dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme aldı. Aşk ve dram türünde yer alan Uzak Şehrin Masalı dizisinin ilk bölümünün linkini haberimize ekledik.

UZAK ŞEHRİN MASALI KONUSU NEDİR?

Uzak Şehrin Masalı 1. bölüm yayınlandı: Uzak Şehrin Masalı 1. Bölüm İzle

FOX TV ekranlarında dün akşam ilk kez izleyici ile buluşan dizi, kaçak bir adam ve güçlü bir kadının yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. Buradan başlayan hikaye beklenmedik olaylarla bam başka bir yere hareket ederken, izleyiciyi de peşinden sürüklemeyi başarıyor.

Uzak Şehrin Masalı 1. bölüm yayınlandı: Uzak Şehrin Masalı 1. Bölüm İzle - Resim : 2

Uzak Şehrin Masalı’nda Umay; kocası Affan’ın zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur. Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat, sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir…

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİ OYUNCULARI

Uzak Şehrin Masalı 1. bölüm yayınlandı: Uzak Şehrin Masalı 1. Bölüm İzle - Resim : 3

  • Aslıhan Güner – Umay Başkomiser
  • Barış Kılıç – Kürşat
  • Timur Acar – Affan
  • Zeynep Eronat – Aliye
  • Begüm Birgören – Sonay

 

UZAK ŞEHRİN MASALI 1. BÖLÜM İZLE

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin