Uzak Şehrin Masalı dizisinin Sonay’ı Begüm Birgören kimdir? Begüm Birgören kaç yaşında ve nereli?

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisinde Sonay karakterine hayat veren Begüm Birgören, izleyiciler tarafından merak edildi. Uzak Şehrin Masalı dizisinde Barış Kılıç, Timur Acar ve Aslıhan Güner ile beraber rol alan Begüm Birgören, başarılı performansı ile dikkat çekti. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği Uzak Şehrin Masalı dizisinde Sonay karakterine hayat veren Begüm Birgören kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Uzak Şehrin Masalı dizisinin Sonay’ı Begüm Birgören kimdir? Begüm Birgören kaç yaşında ve nereli?

FOX TV’nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Begüm Birgören, izleyiciler tarafından merak edildi. Dizide Sonay karakterine hayat veren başarılı oyuncu Begüm Birgören, Umay’ın (Aslıhan Güner) ablası rolünü canlandırıyor. Peki, yayınlanan ilk bölümünde performansı ile beğeni toplayan Begüm Birgören kimdir? Begüm Birgören kaç yaşında ve nereli?

BEGÜM BİRGÖREN KİMDİR?

Uzak Şehrin Masalı dizisinin Sonay’ı Begüm Birgören kimdir? Begüm Birgören kaç yaşında ve nereli?

20 Eylül 1982 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen Begüm Birgören, eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde tamamladı.

 Uzak Şehrin Masalı dizisinin Sonay’ı Begüm Birgören kimdir? Begüm Birgören kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

Daha sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlayan Birgören, izleyici karşısına ilk olarak 2005 yılında yayınlanan Seher Vakti dizisiyle çıktı.

 Uzak Şehrin Masalı dizisinin Sonay’ı Begüm Birgören kimdir? Begüm Birgören kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

Birgören; Kırık Hayatlar, Kara Yılan, Ömre Bedel, Ağır Roman gibi dizilerde rol aldı.

 Uzak Şehrin Masalı dizisinin Sonay’ı Begüm Birgören kimdir? Begüm Birgören kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

Aynı zamanda; Yeni Dünya, Kaçak, Bir Deniz Hikayesi ve Umuda Kelepçe gibi yapımlarla da izleyici karşısına çıktı.

 Uzak Şehrin Masalı dizisinin Sonay’ı Begüm Birgören kimdir? Begüm Birgören kaç yaşında ve nereli? - Resim : 5

Birgören son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi Uzak Şehrin Masalı adlı yapımda Sonay karakterine hayat verdi.

 

 UZAK ŞEHRİN MASALI KONUSU

“Uzak Şehrin Masalı”nda Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur.

Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin