İsmail Kartal'ın vazgeçilmez ismiydi. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin eski yıldızını imzaya ikna etti

Beşiktaş, Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a transfer olan tecrübeli filebekçi Altay Bayındır'ı transfer listesine aldı. Gelecek sezon için şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta Altay Bayındır transferi için gaza basılırken, Manchester United'da forma şansı bulamayan Altay Bayındır'ın da tekrar Türkiye'ye dönebileceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal'ın vazgeçilmez ismiydi. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin eski yıldızını imzaya ikna etti

Bu sezon beş teknik direktör değiştiren ve şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başlarken Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve kaptanı Altay Bayındır'ı transfer listesine ekledi.

Transfer çalışmaları için ülke ülke gezen Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır için önümüzdeki günlerde İngiliz deviyle resmi temasa geçecek.

İsmail Kartal döneminde sezon başında takımın vazgeçilmezi olan ancak düşen performansının ardından kaleyi önce İrfan Can Eğribayat'a daha sonra da Dominik Livakovic'e kaptıran Altay Bayındır'ın kendisini tekrar kanıtlamak amacıyla Türkiye'ye dönebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe formasını dört sezon boyunca giyen ve bir Türkiye Kupası şampiyonluğu zaferi kazanan Altay Bayındır, Manchester United formasıyla sadece Newport maçında 90 dakika sahada kalabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin