Uyuşturucuya spor kılıfı. 25 kilo skunk ele geçirildi. 4 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'da 'da S.Ç.’nin otomobilinde yapılan aramada spor çantasında 25 kilo skunk ele geçirildi. Şüphelilerin kendi aralarında ‘Spora gidiyorum, spordan geliyorum’ diye şifreli konuşmalar yaptıkları ve dikkat çekmemek için uyuşturucuyu spor çantada taşıdıkları belirlendi. S.Ç. ile bağlantılı 4 kişi daha gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucuya spor kılıfı.  25 kilo skunk ele geçirildi. 4 kişi gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Motosikletli Yunus Timleri, devriye görevi sırasında şüphe üzerine S.Ç.’nin kullandığı otomobili durdurdu. Üst aranırken spora gittiğini söyleyip, panikleyen S.Ç.’nin otomobilinde de arama yapıldı.

Araçta spor çantanın içerisinde 25 kilo skunk ele geçirildi. S.Ç. gözaltına alınırken, onunla bağlantılı olan A.Ü., S.T. V.A. ve S.K. de ‘Abaküs’ adı verilen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin Hint keneviri yetiştirdikleri belirlendi. Hint kenevirleri, bulunup, sökülerek imha edildi.

‘SPORA GİDİYORUM, SPORDAN GELİYORUM’

İşlemleri için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin kendi aralarında ‘Spora gidiyorum, spordan geliyorum’ diye şifreli konuştukları, dikkat çekmemek için de uyuşturucuyu spor çantalarında taşıdıkları belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin