Ünlü sunucu İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıktı: 'Dayanılacak gibi değil...'

Babası ve eniştesinin ardından annesini de Coronavirus nedeniyle kaybeden, kendisi de yoğun bakımda yatan ünlü sunucu İkbal Gürpınar normal odaya alındı ve sosyal medyadan hastalığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sunucu İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıktı: 'Dayanılacak gibi değil...'

Coronavirus tedavisi gören sunucu İkbal Gürpınar, yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi devam eden Gürpınar'dan önemli açıklamalar geldi. Gürpınar; annesini, babasını ve eniştesini koronavirüs nedeniyle kaybetmişti.

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın annesi Neriman Dönmez, hayatını kaybetti. Gürpınar'ın babası Murtaza Dönmez de koronavirüs nedeniyle 4 Eylül de vefat etmişti. Gürpınar'ın eniştesi de koronavirüse yenik düşmüştü.

HASTALIK SÜRECİNİ ANLATTI

Kendisi de bir süredir yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören İkbal Gürpınar odaya alındı. Annesinin cenazesine gidemeyen Gürpınar, çok ağır geçirdiği hastalık sürecinde yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

İkbal Gürpınar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki. Şükürler olsun Rabbime kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda anneniz ölüyor, cenazesine bile katılamıyorsunuz.

'NEFES ALMAK NE BÜYÜK NİMET'

Nefes almak ne büyük bir nimet. Bir bardak çay ve ve pilav, sağımdan soluma dönebilmek. Konuşmak yasak hala, ciğerlerimi yormamak için. Yoğun bakımda o hummalı çalışmayı, o fedakarlığı gördüm ya. Ömrümün geri kalanını Doktor ve hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim inşallah. Yoğun bakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin. Sayın Bakanım (Fahrettin Koca) size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla başla çalışıyor herkes. Allah devletimizi daim kılsın.

'HANGİ BİRİNİ ANLATAYIM?'

Sizden ricam yoğun bakım hemşirelerinin durumlarını düzeltmeniz. İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta sürekli kolunu oynattığı için kan ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden temizlemeleri. Hangi birini anlatayım?

'DAYANILACAK GİBİ DEĞİL'

Taburcu olunca yayın yapar uzun uzun anlatırım inşallah. Lütfen mecbur olmadıkça sokağa çıkmayın. Çift maske ve eldiven, mesafe! Çektiğim acıları bilseniz adım atmazdınız dışarıya. İnanın öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz, dayanılacak gibi değil.''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki... Şükürler olsun Rabbime kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli.... Ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda ANNENİZ ölüyor, cenazesine bile katılamıyorsunuz. Nefes almak ne büyük bir nimet. 1 Bardak çay ve ve pilav... Sağımdan soluma dönebilmek... Konuşmak yasak hala, ciğerlerimi yormamak için. Yoğunbakımda o hummalı çalışmayı, o fedakârlığı gördüm ya... Ömrümün geri kalanını Doktor ve Hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim İnşaallah. Yoğunbakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin. Sayın Bakanım, @drfahrettinkoca . Size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla başla çalışıyor herkes. Allah Devletimizi daim kılsın. Sizden ricam YOĞUNBAKIM HEMŞİRELERİNİN durumlarını düzeltmeniz. İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta sürekli kolunu oynattığı için kan -ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden temizlemeleri... Hangi birini anlatayım? Taburcu olunca yayın yapar uzun uzun anlatırım inşaallah. LÜTFEN MECBUR OLMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMAYIN. Çift maske ve eldiven, mesafe! Çektiğim acıları bilseniz adım atmazdınız dışarıya. İnanın öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz, dayanılacak gibi değil. Sizi seviyorum. Canım oğlum @alpergurpinar1 size hep iletti gelişmeleri. Herşey için çok teşekkür ederim❤️ Kitap için teşekkürler Doç Dr Mehmet Öztürk #Akademi yayıncılık

İkbal Gürpınar (@ikbalgurpinar)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin