Ünlü oyuncunun korku gecesi

8 aylık hamile oyuncu, eşinin silahlı komşuları tarafından darp edildiğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncunun korku gecesi

Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu Başak Sayan, önceki gece korku dolu anlar yaşadı. 8 aylık hamile oyuncu, eşinin silahlı komşuları tarafından darp edildiğini iddia etti.



Ünlü oyuncunun korku gecesi



Başak Sayan ve eşi Murat Vardal, önceki gece Levent Karakolu’ndaydı. Çift, park yeri yüzünden kavga ettikleri komşularından şikayetçi oldu. Sayan, yaşadıklarını şöyle anlattı:

Olay alt komşumuzla aramızda yaşandı. Gündüz vakti arabalarının arkasına araba park etmişiz diye kavga ettiler eşimle. Kavga tatlıya bağlandı. Ama akşama kadar alkol almışlar, eşim işten gelince saldırıp silah çektiler. Diğer komşular araya girdi, ölümden döndük.



İfadesi alınan silahlı komşunun serbest bırakılması ise çifti isyan ettirdi. Başak Sayan, “Biz şimdi evimize nasıl gideceğim? Bugün doğurmadıysam, daha zamanım vardır diyorum. Çok korktum. Eşim yanımda olmayabilirdi” dedi. Murat Vardal ise tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Adam bana silahla saldırıyor, tehdit ediyor ama serbest bırakılıyor. Şimdi onunla aynı eve gideceğiz. Bu nasıl iş anlamadım!



Beşiktaş’ın Levazım Mahallesi’nde oturan Başak Sayan ve Murat Vardal, korku dolu anlar yaşadıklarını söyledi. (Behlül AYDIN / HÜRRİYET)



Ünlü oyuncunun korku gecesi - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin