Ünlü haber radyosunda sürpriz değişiklik!

Türkiye’nin çok sesli haber radyosu; RS FM yeni yayın döneminde yeni bir isimle yola devam edecek.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü haber radyosunda sürpriz değişiklik!

1 Nisan 2012 tarihinde İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin 15 ilinde yayın hayatına başlayan, radyo haberciliğinde ciddi bir alternatif kaynak haline gelen RS FM’in  yeni Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe oldu.  



YENİ DÖNEM YENİ BİR İSİM 



Rusya’nın Sesi Radyosu’nun Türkiye’deki yayın partneri olan RS FM, yayıncılıktaki 2 yılını geride bırakırken, önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. 



RS FM’in Genel Yayın Yönetmenliği görevine, daha önce kurum içinde Haber Müdürü olarak görev yapan genç gazeteci Mahir Boztepe getirildi. Medyanın çeşitli alanlarında çalıştıktan sonra RS FM’le birlikte radyoculuğa adım atan Boztepe, gazetecilikte 4 yılı geride bıraktı. Mahir Boztepe, ayrıca İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde Yüksek Lisans öğrencisi.



WEB TV YAYINDA



RS FM, radyo haberciliğini internete de taşıdı. Radyonun haber portalı www.rsfmradio.com yeni dönemde, multimedya araçlarının öne çıkacağı bir şekilde tasarlanıyor. Yeni dönemde, RS FM’de “Webcast” olarak programlar, internet portalında canlı olarak izlenebilecek. 



RS FM’de haber kadrosu tarafından hazırlanan toplam 48 haber bülteni yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin