Türkiye'nin yeni festivali: Sesli Edebiyat Festivali başlıyor!

Project Kültür'ün iddialı projelerinden Sesli Edebiyat Festivali, Mastercard ve Storytel sponsorluğunda, İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliğinde edebiyatseverlerle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin yeni festivali: Sesli Edebiyat Festivali başlıyor!

Project Kültür'ün iddialı projelerinden Sesli Edebiyat Festivali, Mastercard ve Storytel sponsorluğunda, İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliğinde edebiyatseverlerle buluşuyor. Kayıtlar pahabicilemezistanbul.com adresinden izlenebilecek, podcast kayıtlara ise “Mastercard Sohbetleri” başlığı altında Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Deezer gibi platformlardan ulaşılabilecek.

Türkiye'nin yeni festivali: Sesli Edebiyat Festivali başlıyor!

Zamanın ruhunu düzenlediği etkinlik, festival ve buluşmalarla yakalayan, kültür sanat ve edebiyat dünyasındaki üretimleri projeleriyle görünür kılmayı amaçlayan Project Kültür, Türkiye'de bir ilk olan Sesli Edebiyat Festivali'yle edebiyatseverlerle buluşuyor. Festivalin ilk yılındaki teması sinestezi olarak belirlendi. Festival, beş duyunun yaratıcılıktaki karşılıklarını, disiplinlerarası etkileşimleri, farklı duyularda karşılığını bulan entelektüel üretim süreçlerini on oturumda meraklılarıyla buluşturuyor.

10 Oturum, 20 Konuşmacı, 5 Duyu!

Podcast formatında oluşturulmuş on farklı oturumda edebiyatseverler; Ahmet Ümit ve Sayım Çınar’dan polisiye edebiyatını, Serhan Bali ve Murat Beşer’den müzik hakkında yazmanın püf noktalarını, Büşra Tarçalır ve Can Erol’dan çocuk edebiyatında son yıllardaki gelişmeleri dinleyecekler. Bu oturumların yanı sıra Tuna Kiremitçi, Aslı Perker, Sedat Girgin, Dr.Burkay Adalığ, Kemal Koçak, Metin Celal, Deniz Yüce Başarır gibi alanının en başarılı isimleri festivalde yer alacak. Sohbetler aynı zamanda Mastercard’ın pahabicilemezistanbul.com sitesi üzerinden izlenebilecek.

Project Kültür kurucusu Can Erol, "Yaratıcılık ve üreticiliği merkezine alan böylesi bir festival fikri uzun süredir aklımızdaydı. Mastercard, Storytel ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'yle aynı yolda olmak mutluluk verici," derken ortak kurucu Nazlı Berivan Ak, "Project Kültür üretimi, özgün fikri, yeniyi önemseyen bir oluşum. Sevdiğimiz ve takip ettiğimiz dostlarımız yazarlarla, gazetecilerle, kitapçı ve yayıncılarla bir araya gelmek ve projeler yapmak yeni hayat ajandamızda vardı, Sesli Edebiyat Festivali de güzel bir başlangıç, heyecan verici bir buluşma oldu," notunu paylaştı.

Sesli Edebiyat Festivali her yıl farklı temalarla düzenlenecek bir Project Kültür projesi. Tüm oturumlar “Mastercard Sohbetleri” aramasıyla Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Deezer gibi mecralarda dinlenebilecek.

Türkiye'nin yeni festivali: Sesli Edebiyat Festivali başlıyor!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin