Tüm parmaklarınızı bassanız bile leke tutmayacak: Leke tutmayan ayna silmenin formülü bulundu

Ayna yüzeyine yapışan toz, kir ve aynı zaman parmak izleri aynanın kirli görünmesine neden olur. Bu etkili ve pratik yöntemle sileceğiniz aynalar tek bir leke tutmayacak ve aynalar her zaman ışıl ışıl parlayacak. İşte leke tutmayan ayna silmenin formülü

Tüm parmaklarınızı bassanız bile leke tutmayacak: Leke tutmayan ayna silmenin formülü bulundu

Temizlik, herkes için önemlidir. Evimizin her daim temiz ve düzenli olması pek çoğumuz için önem taşır. Temizlikte her alanı olabildiğince temizlemek gerekir.

Ne kadar silerse silelim bir türlü geçmeyen veya çabucak leke tutan yüzeyler vardır. Bunlardan biri de aynalardır.

Aynaları ne kadar temizlesek de elimizi vurur vurmaz hemencecik leke oluşabiliyor. Aynı zamanda aynalar üzerine yapışan tozlar ve sıçrayan su damlacıkları da sinir bozucu olabiliyor.

Aynada bulunan tüm bu lekeleri yok etmek ve yeni leke oluşumunu engelleyen pek çok yöntem mevcuttur. Bunlardan en etkilisi beyaz sirke, bulaşık parlatıcısı ve bulaşık deterjanıdır.

AYNA SİLMENİN PÜF NOKTALARI

Ayna temizlerken dikkat etmeniz gereken pek çok püf nokta mevcuttur. Aynaları lekesiz bir şekilde silmek için mutlaka mikrofiber bir bez veya cam temizleme bezi kullanmalısınız.

Bu bezler her zaman leke bırakmadan temizleme sağlar. Leke bırakmayan aynalar için, alkolsüz bir cam temizleyici veya beyaz sirke kullanmalısınız.

Tüm parmaklarınızı bassanız bile leke tutmayacak: Leke tutmayan ayna silmenin formülü bulundu

Aynalar üzerinde bulunan toz ve kirler, ayna silmeyi zorlaştırır ve lekelere maruz bırakır. Bunun için aynaları temizlemeden önce ayna yüzeyindeki tozu kuru mikrofiber bir bezle alın.

Böylece ayna yüzeyinde bulunan lekeler kolayca temizlenir. Leke tutmayan ayna temizliği için bu karışımı da mutlaka deneyin.

LEKE TUTMAYAN AYNALARIN SIRRI

1 yemek kaşığı beyaz sirke, 1 yemek kaşığı bulaşık parlatıcı ve 1 yemek kaşığı bulaşık deterjanını sıcak su dolu kabın içerisine koyun ve karıştırın.

Dilerseniz boş bir sprey şişesine tüm bu malzemeleri alın ve iyice çalkalayın. Bu karışımı aynaya sıktıktan sonra kuru mikrofiber bezle silin. Sonuç, ışıl ışıl parlayan aynalar!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin