TRT 1 dizisinin ekibinden engelli çocuklara destek

Kanalda yayınlanan dizinin oyuncuları diziyi engelli çocuklarla birlikte izleyecek.

Google Haberlere Abone ol
TRT 1 dizisinin ekibinden engelli çocuklara destek

TRT 1'in Pazartesi akşamları yayınlanan ve 'yılın dizisi' olarak bir çok ödül alan 'Beni Böyle Sev'in ekibi bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor.



'Engelsiz Yaşam Vakfı' ile ortaklaşa gerçekleştirilecek projede, vakfın bakımını üstlendiği otistik çocuklar ile oyuncular sette bir araya gelerek dizinin bir bölümünü beraber seyredecekler.



BSK Yapım adına bir açıklama yapan yapımcı Başak Bingüller, "Geçtiğimiz günlerde bir engelli kardeşimiz sete ziyarete geldi bu projede o zaman şekillenmeye başladı. Engelsiz Yaşam Vakfı ile ortak yürüteceğimiz bu projede oyuncularımız, yapım ekibimiz ve engelli kardeşlerimiz hem hoşça vakıf geçirecekler hem de dizinin bir bölümünü beraber seyredeceğiz” dedi.



Bu buluşmada engelli hayranlarına birde sürpriz yapacaklarını söyleyen Başak Bingüller “Yayınlandığımız ilk bölüm itibariyle hem oyuncularımız, hem set ekibimizi hemde biz yapım şirketi olarak toplumun hassas noktalarına değinmeyi ve üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirerek örnek oluşturmaya çalıştık, bu projede onlardan biri” açılamasında bulundu.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin