Transfer pazarı 2022 yılı açısından oldukça hareketli geçti. İşte Türkiye'de 2022 yılında arama motorlarında en çok aratılan futbolcular

2022 yılında spor camiasında yaşanan olaylar bir hayli dikkat çekti. Geride bıraktığımız 2022'de Türkiye'de en çok aranan sporcular belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Transfer pazarı 2022 yılı açısından oldukça hareketli geçti. İşte Türkiye'de 2022 yılında arama motorlarında en çok aratılan futbolcular

Arama motorunda 2022 yılının Türkiye'de en çok aranan sporcuları belli oldu.

İşte o isimler...

5- MAXI GOMEZ

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Maxi Gomez, Valencia'dan 3 milyon euro bedelle Trabzonspor'a transfer oldu. Gomez, 2022'de en çok aranan futbolcular arasında 5. sırada yer aldı.

4-DELE ALLI

Henüz 22 yaşındayken Tottenham formasıyla Premier Lig'de 46 maçta 22 gol, 9 asistlik katkıda bulunan Dele Alli'nin kariyeri son yıllarda düşüşe geçti. 26 yaşında olan Dele Alli, transfer olduğu Beşiktaş'ta 8 maçta 2 gol katkısı gösterdi. İngiliz futbolcu, listenin 4. sırasında yer aldı.

3- JOAO PEDRO

Geçtiğimiz sezon Cagliari formasıyla 38 maça çıkıp 13 gol, 4 asist katkısında bulunan İtalyan forvet Joao Pedro, Galatasaray'la da anılmasına rağmen Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla etkili bir performans gösterirken talihsiz bir sakatlık yaşayan Pedro, 3 ay sahalardan uzak kalacak. Yıldız futbolcü listenin 3. sırasında konumlandı.

2- DRIES MERTENS

Galatasaray'ın yıldız transferlerinden biri olan Dries Mertens, Türkiye'ye gelişiyle büyük yankı uyandırdı. Galatasaray fomasıyla 15 resmi maçta 3 gol 1 asist katkısı yapan futbolcu, listenin 2. sırasında yer alıyor.

1- MAURO ICARDI

En çok aranan isim ise Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den getirdiği Mauro İcardi oldu. Sarı-Kırmızılılar'da çıktığı 6 maçta 4 gol, 3 asist yapan Icardi, sporcu kimliğinin yanı sıra partneri Wanda Nara'yla olan ilişkisi nedeniyle de merak konusuydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin