Tekirdağ'da orman yangını! Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 4 okuldaki öğrenciler tedbir amacıyla evlerine gönderildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 4 okuldaki öğrenciler tedbir amacıyla evlerine gönderildi. Yangın havadan ve karadan müdahaleyle yaklaşık 2 saatte kontrol altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Tekirdağ'da orman yangını! Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 4 okuldaki öğrenciler tedbir amacıyla evlerine gönderildi

Ambardere mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede  geniş alana yayıldı. 

112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbar üzerine bölgeye Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

4 okuldaki öğrenciler evlerine gönderildi

Alevlere havadan 2 helikopterin yanı sıra karadan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın söndürme çalışmaları sürerken, alevlere yaklaşık 500 metre mesafede bulunan ve 'Okullar Bölgesi' olarak adlandırılan bölgedeki 4 okuldaki öğrenciler, dumandan etkilenmemeleri için servislerle evlerine gönderildi.

Yangın havadan ve karadan müdahaleyle yaklaşık 2 saatte kontrol altına alındı. Ekiplerin ormanda soğutma çalışmaları devam ediyor. 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin