TBMM açıldığında emekliye ek zam verilecek mi? Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı Mihriban Uğurlu'dan canlı yayında flaş açıklama geldi isyan etti

Emeklilerin gözü kulağı TBMM açıldıktan sonra ek zam yapılıp yapılmayacağında. Şu ana kadar bununla ilgili net bir açıklama yapılmazken, hükümetten gelen açıklamalara göre düzeltme için 2024 ocak ayı işaret ediliyor. Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı Mihriban Uğurlu, bugün bir televizyon kanalına konuştu ve çok önemli bir çağrı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
TBMM açıldığında emekliye ek zam verilecek mi? Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı Mihriban Uğurlu'dan canlı yayında flaş açıklama geldi isyan etti

Emeklilere yönelik bir düzenleme olacak mı? Seyyanen zam yapılacak mı? En düşük emekli aylığı ne kadar olacak ve TBMM açıldıktan sonra bu konuda bir adım atılacak mı?

Hükümetten gelen açıklamalar 2024 ocak ayını işaret ederken Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı Mihriban Uğurlu FOX TV'ye konuştu ve çağrı yaptı.

Uğurlu, "Emeklilerin durumu içler acısı. Çünkü kök maaş olayı ve ödenen prime göre alınmayan maaş durumu ciddi bir sıkıntı yaratıyor ve seyyanen beklentisi var. Fakat sayın Cumhurbaşkanımız 2024'ü işaret etti. İnşallah maaşlarda bir düzenleme yapılır. Çünkü şu an kirayı ödemeyecek durumda olan emeklilerimiz var. Emekliler şu an günü kurtarıyor. Milyonluk bir kitle burada kendini ikinci sınıf vatandaş hissediyor. Çok yaralı ve öfkeli. Birilerinin çıkıp evet biz mağduriyet yarattık ve bununla ilgili çözüm getiriyoruz demesini bekliyoruz artık. Ama denilmiyor." ifadelerin kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin