Tarkan AFAD'a 100 bin lira bağışladı

Megastar Tarkan, Elazığ’da gerçekleşen büyük depremde acılı ailelere destek olmak amacı ile AFAD’a 100 bin TL bağışladı. Tarkan’ın bu örnek davranışı diğer sanatçıları da harekete geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Tarkan AFAD'a 100 bin lira bağışladı

Elazığ'da olan ve birçok kenti etkileyen 6.8 büyüklüğündeki depremde can kayıpları ve yaralılar yürekleri dağladı. Megastar Tarkan, depremden dakikalar sonra depremzedeler için harekete geçti.

Hürriyet'in haberine göre; acılı aileleri yalnız bırakmayan Tarkan, AFAD'a 100 bin TL bağışladı. Örnek davranışı ile gönülleri fetheden Tarkan, depremzedelere hem maddi hem de manevi destek vererek yardım çağrısında bulundu.

"Dualarımız milletimizle"

Yaptığı bu bağışla takdir topalayan sanatçı,"Elazığ'da olan ve başka kentlerimizde de hissedilen depremden dolayı vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun. Daha fazla acı haber almadan atlatmamızı umuyorum. Dualarımız milletimizle, ülkemle..." notuyla sosyal medya hesabından dayanışma mesajı paylaşmıştı.

Sanatçılar harekete geçti

AFAD'a şu ana kadar miktarı açıklanmayan yardımlar devam ederken, ünlü sanatçılar da harekete geçti. Haluk Levent başta olmak üzere Demet Akalın, Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan, Yusuf Güney gibi birçok sanatçı depremzedelerin yaralarını sarmak için elini taşın altına koydu.

Etiketler Elazığ deprem
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin