Taksim'deki korkunç saldırıya ilişkin Selahattin Demirtaş'tan açıklama. Demirtaş Taksim'deki saldırı için 'terör' dedi

Taksim'deki korkunç patlamada çok sayıda çok sayıda kişi öldü, durumu ağır olanlar dahil de 10'larca yaralı var. Patlama tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Patlama ile ilgili Edirne'de cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş açıklama yaptı. Demirtaş saldırı için 'terör' dedi ve de kınadı.

Google Haberlere Abone ol
Taksim'deki korkunç saldırıya ilişkin Selahattin Demirtaş'tan açıklama. Demirtaş Taksim'deki saldırı için 'terör' dedi

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Türkiye'nin en işlek caddesi olan İstiklal'deki patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Demirtaş, "Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz" açıklamasında bulundu.

Demirtaş'ın paylaşımları şu şekilde:

Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmis olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz.

İstiklâl Caddesi'nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin