Taksicinin TAG sürücüsünü tehdit ederek kayda aldığı öne sürüldü. TAG CEO'su Öktem: Kuldan utanmıyorsanız Allah’tan korkun

Bir taksici İstanbul'da engelli bir TAG (Türkiye'nin Alternatif Taşımacılık Girişimi) şoförünü tehdit ederek bu anları kayda aldığı iddia edildi. Bu olaya tepki gösteren Martı TAG CEO'su Oğuz Alper Öktem, "Sarıçeriler, kuldan utanmıyorsanız Allah’tan korkun" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Taksicinin TAG sürücüsünü tehdit ederek kayda aldığı öne sürüldü. TAG CEO'su Öktem: Kuldan utanmıyorsanız Allah’tan korkun

Taksi sorunu İstanbul'da devam ediyor.

Bir taksicinin engelli TAG şoförünün yolcu almasına engel olarak tehditler savurduğu öne sürüldü. O anları kayıt altına alan taksici, "Bu kardeşimiz engelli, iki ayağı yok, tekerlekli sandalyeyi de gösterdim ben size. Bu arkadaşı bu seferlik bırakıyoruz, arkadaşın da söyleyecek bir iki sözü var"  dedi.

'Bir daha yapmayacağım'

Taksici engelli sürücüye bu sözleri ardından zorla özür dilettirirken, TAG sürücüsünün, "Bugün böyle bir hata yaptım. Bir daha yapmayacağım. Bu benim için son oldu." sözleri dikkat çekti.

Taksici, "Yapmayacağına şeref namus sözü veriyor musun?" ifadeleriyle söz istemesi de sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekti.

Alper Öktem'den açıklama geldi

Olaya tepki gösteren Martı TAG CEO'su Oğuz Alper Öktem, "Onuruyla mücadele veren engelli bir TAG sürücüsüne yaşatılanları lütfen izleyin ve bu vicdansızlara cevabını siz verin. Sarıçeriler, kuldan utanmıyorsanız Allah’tan korkun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin