Sol Yanım setine sürpriz ziyaret!

Star'da yayınlanan ‘Sol Yanım’ dizisi için yaptıkları ‘Bir Daha’ adlı şarkıyla gündem olan lise öğrencileri Duruhan İlhami Bilgiç ve Zeynep Öztürk, dizinin setini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Sol Yanım setine sürpriz ziyaret!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Star TV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlananSol Yanımın hayranları Duruhan İlhami Bilgiç ve Zeynep Öztürk’ün dizi için hazırladığı ‘Bir Daha’ şarkısı sosyal medyada dikkat çekmişti. Dizinin genç hayranları ‘Sol Yanım’ setine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

‘Sol Yanım’ için yaptıkları ‘Bir Daha’ adlı şarkıyla gündem olan lise öğrencileri Duruhan İlhami Bilgiç ve Zeynep Öztürk’ün ziyaretlerinde keyifli anlar yaşandı.

‘Sol Yanım’da ilk kez 9. bölümde duyulan ‘Bir Daha’ adlı şarkı dijital yüksek dinlenme sayısına ulaştı. Dizinin aşıkları Serra ve Selim’e ithaf edilen ‘Bir Daha’, genç müzisyenlerle oyuncuların bir araya gelmesine vesile oldu. Buluşmada şarkı, pasta kesilerek kutlandı. Duruhan İlhami Bilgiç ve Zeynep Öztürk, hayranı oldukları ‘Sol Yanım’ oyuncuları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

Etiketler sol yanım star tv
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin