Sokak ortasındaki seks rezaletine tutuklama. Alanya bu olayla çalkalanıyor. Sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiler valilikten açıklama geldi

Antalya'nın Alanya ilçesinde sokak ortasında yaşanan seks rezaletinin ayrıntıları ortaya çıkarken, valilikten de konuyla ilgili açıklama geldi. Şüphelilerden biri tutuklandı, biri ise serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sokak ortasındaki seks rezaletine tutuklama. Alanya bu olayla çalkalanıyor. Sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiler valilikten açıklama geldi

Alanya'nın İskele bölgesinde bulunan Robin Hood disko karşısında şaşırtıcı bir olay meydana geldi. Yabancı oldukları düşünülen bir çift, sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi.

O anlar yoldan geçen bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Görüntülerde, çiftin Alanya'nın en işlek noktasında açık bir şekilde cinsel ilişki yaşadığı ve etraflarındaki insanların tepkisine aldırış etmediği görüldü.

 

Olayla ilgili Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkezer’den açıklama geldi. Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e konuşan Ürkmezer, “O bölgede hem polis hem zabıta devriyeleri var. Cinsel ilişki olayı 2 ay önce oldu. Yeni kamuoyuna yansıdı. Soruşturma açtık. Kavga olayıyla ilgili gözaltı işlemi yapıldı. İki taraf da şikayetçi olmadı. Yine de Savcılık mevcutlu talep etti” dedi.

Görüntülere ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı. 

Valilikten yapılan açıklamada "Şüpheli şahısların kimlik bilgileri tespit edilmiş ve emniyet ekiplerimizce yakalanmışlardır. Şüphelilerden E.E. tutuklanmış, C.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır" denildi.

 

Etiketler antalya alanya
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin