Sevilla ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç şifresiz ekranlarda. Sevilla Fenerbahçe maçını şifresiz yayınlayacak kanallar

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Fenerbahçe perşembe günü İspanya'nın Sevilla takımına ilk maçta deplasmanda konuk olacak. Sevilla-Fenerbahçe maçı hangi kanaldan şifresiz olarak izlenebilecek?

Sevilla ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç şifresiz ekranlarda. Sevilla Fenerbahçe maçını şifresiz yayınlayacak kanallar

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 kuraları geçtiğimiz haftalarda çekildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden tek temsilcimiz Fenerbahçe daha önce kupayı 6 kez müzesine götüren Sevilla ile bir üst tura çıkabilmek için kıyasıya bir mücadele verecek.

Futbolseverler bu dev maçın hangi kanalda ekrana geleceğini araştırıyor. İşte Sevilla-Fenerbahçe maçınının ekrana geleceği kanallar:

SEVILLA-FENERBAHÇE MAÇINI YAYINLAYACAK YABANCI KANALLAR

Honduras - Star+
Norveç - Viaplay Norway
Amerika Birleşik Devletleri - VIX+, Paramount+
Brezilya - Star+
İtalya - DAZN
Almanya - RTL+
Fransa - RMC Sport en direct
Finlandiya - Elisa Viihde Viaplay
Rusya - matchtv.ru
Ekvador - Star+

SEVILLA-FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLACAK KANALLAR

Sevilla-Fenerbahçe maçını Amerika Birleşik Devletleri'nde yayın yapan VIX+ ve Paramount+ şifresiz olarak ekranlara getirecek.

SEVILLA-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

9 Mart Perşembe günün oynanacak Sevilla-Fenerbahçe maçı saat 23:00'te başlayacak. Mücadele EXXEN ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin