Sevgilisini terk etme sebebi şoke etti: İkizler Burcu...

Playboy modeli Carolina Lekker, erkek arkadaşının burcunun ikizler olduğunu öğrendiği an onu terk ettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Sevgilisini terk etme sebebi şoke etti: İkizler Burcu...
Sosyal medya

Playboy modeli Carolina Lekker, erkek arkadaşıyla ilişkisini bitirdiğini ve ayrılmalarının nedeninin sosyal medya takipçileri arasında büyük heyecan yarattığını açıkladı.

Carolina her zaman yıldız fallarına ilgi duyduğunu söyledi. Bunu hayatına da yansıttı. Carolina eski sevgilisiyle tanıştığında her şeyin mükemmel olduğunu düşünüyordu, ta ki bir şeyi keşfedene kadar...

Aşklarının başlangıcında, sevgilisi ona burcunun kova olduğunu söylemişti. Model daha sonra her şeyin yalan olduğunu anladı. Sevgilisinin burcu ikizlerdi!

Sevgilisini terk etme sebebi şoke etti: İkizler Burcu...

Ünlü model bunu duyduğu an sevgilisinden ayrıldı, "Her zaman astrolojiye inanırım ve bu gerçeği öğrenince işimi şansa bırakmak istemedim" dedi.

"Her zaman kişinin burcunun ne olduğunu soruyorum, bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum" diye ekledi. "Benimkiyle uyumlu değilse ilişkiyi hemen bitiririm. Çünkü gelecekte yürümeyeceğini biliyorum."

İkizler burcu erkekleri genel olarak hareketli, değişken bir hayatı tercih etmekle tanınırlar. Aşktan çabuk sıkıldıkları söylenir. Astrologlar tarafından kadınlar uyarılmaktadır. Onlardan sadakat konusunda çok beklenti içine girmemeleri önerilmektedir.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin