Sergen Yalçın'ın dediği 5 hafta sonra oldu

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor'u Güven Yalçın'ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Maçta Sergen Yalçın kırmızı kart gördü.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın'ın dediği 5 hafta sonra oldu

Beşiktaş'a Sivasspor karşısında galibiyeti getiren golleri 32 ve 69'da Güven Yalçın kaydetti. Sivasspor'un tek golünü Rıdvan Yılmaz, 54. dakikada kendi kalesine attı.

Hakemin kararına sinirlenen Sergen Yalçın, topu sahaya atınca 43. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

'3-5 maça beni atarlar' demişti

Sergen Yalçın Haber Global'deki yayında, "TFF, bu arkadaşa (Uilenberg) haddini bildirsin! Siz haddini bildiremezseniz, biz bildiririz! Beşiktaş camiası bildirir! Bloomberg mi, nedir! TFF'ye tavsiyem haddini bildirsin! TFF'den kimse aramadı, özür dilemedi. 3-5 maç içinde beni atarlar." demişti.

Beşiktaş'ta sakatlıkları geçen 3 futbolcu Sivasspor maçıyla sahalara geri döndü.

Ligin 4'üncü haftasında Vodafone Park Stadı'nda oynanan Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Teixeria ve Vida 5 maç, Antalyaspor deplasmanında sakatlanan Necip Uysal ise 4 maç sonra kadroya girdi. Bu futbolculardan Vida karşılaşmaya onbirde başlarken, Teixeria ve Necip yedek yedek kaldı.

Tribünler boş kaldı

Beşiktaş'ta Sivasspor maçını seyretmeye gelen taraftarın azlığı dikkat çekti. Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund'la oynanan maçta stadın tamamına yakınını dolduran siyah beyazlılarda, Sivasspor maçı için 5-6 bin civarında seyirci olduğu gözlendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin