Serenay Sarıkaya'dan kötü haber geldi! Ünlü oyuncu hasta mı? Serenay Sarıkaya'nın hastalığı ne?

Reytinglere zirvede başlayan Show TV'nin Ay Yapım imzalı Aile dizisiyle ekranla hızlı bir dönüş yapan ünlü oyuncu Serenay Sarıkay'dan hayranlarını meraklandıran bir haber geldi. Bir klinikten çıkarken görüntülenen, keyifsiz ve halsiz olduğu gözlerden kaçmayan Sarıkaya'nın hasta olduğu iddia edildi. Serenay Sarıkaya hasta mı, ünlü oyuncunun hastalığı ne? İşte, ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya'dan kötü haber geldi! Ünlü oyuncu hasta mı? Serenay Sarıkaya'nın hastalığı ne?

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Serenay Sarıkaya, gazetecilerin sorularını, "Daha sonra konuşuruz" diyerek, yanıtsız bıraktı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Show TV'nin yeni dizisi 'Aile'de 'Devin' karakterine hayat veren oyuncu Serenay Sarıkaya, Nişantaşı'ndaydı.

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kliniğinin bulunduğu bir binadan çıkarken görüntülenen Sarıkaya, karşısında gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncu, kapıya yanaşan otomobiline doğru hızla yöneldi.

Serenay Sarıkaya'dan kötü haber geldi! Ünlü oyuncu hasta mı? Serenay Sarıkaya'nın hastalığı ne? - Resim : 2

'DAHA SONRA KONUŞURUZ'

Yaşanan felaketlerin ardından deprem bölgesine yapılan yardımlarda aktif rol alan Serenay Sarıkaya, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına, "Daha sonra konuşuruz" yanıtını vermekle yetindi. Sarıkaya'nın halsiz ve yorgun hali de gözlerden kaçmadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin