Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor mu? Boşanma iddiaları doğru mu?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, 2019 yılında nikah masasına oturdu. Ortaya atılan iddialara göre ise çiftin, Cuma günü Beykoz Adliyesi’nde boşanacağı öne sürüldü. Sosyal medyanın gündemine düşen bu iddia ile ilgili olarak ise sessizliklerini halen koruyan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çifti, birkaç ay önce evlat edinmek istediklerini açıklamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor mu? Boşanma iddiaları doğru mu?

2019 yılında dünya evine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile ilgili olarak ortaya ayrılık iddiaları atıldı. Beykoz Adliyesi’nde boşanacakları öne sürülen çift, henüz sessizliklerini bozmadı. Konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkındaki bu beklenmedik iddia ise sosyal medyanın gündemine düştü. Peki, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor mu?

 

2019 yılında nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü çiftin Cuma günü Beykoz Adliyesi’nde boşanacağı iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

 Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor mu? Boşanma iddiaları doğru mu?

Geçtiğimiz aylarda evlat edinmek istediklerini dile getiren ünlü çift, bunun için yurtdışına başvuruda bulunduklarını açıklamıştı.

 

 

Geçtiğimiz sene Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra hakkında da ihanet iddiaları gündeme gelmiş, Ciğerci'nin, sunucu Melisa Emirbayer ile eşinin ilişkisini öğrenince; genç kadının evine bıçakla gidip, yüzüne kezzap atmakla tehdit edip, şiddet uyguladığını öne sürülmüştü.

 Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor mu? Boşanma iddiaları doğru mu? - Resim : 3

Selin Ciğerci bu iddialardan sonra, "Kimseyle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor 'Anne olamayacaksın' diyor, biri 'Cinsiyet değiştirdin' diyor. Biri de 'Aldatılması normal' deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın!" açıklamasında bulunmuştu.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor mu? Boşanma iddiaları doğru mu? - Resim : 4

Çiftin boşanma iddialarına karşı ise henüz bir açıklaması olmadı.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin