Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşına ve nereli?

Selin Ciğerci ile 2019 yılında nikah masasına oturan Gökhan Çıra, ortaya atılan boşanma iddialarından sonra gündeme geldi. Sosyal medyada sıklıkla konuşulan Gökhan Çıra’nın kim olduğu ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda çocuk evlat edinmek istediklerini söyleyen Ciğerci ve Çıra çiftinin şok ayrılık iddiası, Gökhan Çıra hakkındaki araştırmaları da hızlandırdı. Peki Gökhan Çıra kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşına ve nereli?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarda sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra, bu seferde boşanma iddiasıyla sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Cuma günü Beykoz Adliyesi’nde boşanacakları iddia edilen Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’den henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra’nın kim olduğu ise merak edildi. Peki Gökhan Çıra kimdir?

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşına ve nereli?

16 Şubat 1996 tarihinde dünyaya gelen Gökhan Çıra, aslen Tokatlı. Futbol kariyerine Fatsa’da başlayan Çıra, Fatsa Yamanspor’da oynadı.

 Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşına ve nereli? - Resim : 2

Daha sonra Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi.

 Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşına ve nereli? - Resim : 3

Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin Euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına geçiş yaptı.

 Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşına ve nereli? - Resim : 4

Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da forma giydikten sonra, 2 yıldır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde nikah masasına oturdu.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin