SABA TÜMER 'TÖVBE' ETTİ

Oyuncu Mehmet Aslan'la sabaha karşı Taksim'de bir otele girerken görüntülenen Saba Tümer'e Bekir Hazar'dan uyarı...

Google Haberlere Abone ol
SABA TÜMER 'TÖVBE' ETTİ

 


 


Bekir Hazar/Takvim


Saba "Tövbee" dedi


Mehmet Aslan elini Saba Tümer'in omzuna atmış. Birlikte gece yarısını geçtikten sonra Taksim'in göbeğinde bir otele giriyorlar… Böyle bir fotoğrafa bakarsan ne dersin?...
Tabii ki aklına ne gelirse onu… Nitekim olay da akla ne geldiyse o şekilde yansıdı sayfalara… Peki doğrusu ne?... Saba Tümer ile Mehmet Aslan sırılsıklam aşk mı yaşıyor… Gece yarısı binlerce insanın cirit attığı Taksim meydanında aşklarını otel odasına taşıyacak kadar gözlerini mi kararttılar ?...
Bu ne saflık mıydı durum?... Yoksa bu ne cüret mi?
Cevabı almak için Saba ile konuştum. "Hayırlı uğurlu olsun" dedim önce… "Sevgili Mehmet'e aşık mısın? Hem de sırılsıklam mısın? Kara sevda vaziyetleri mi var ki, gece yarısı otel odalarına giriyorsun? Kızım senin evin yok mu?. Hadi seni geçtik Mehmet seni neden otele götürüyor? Delikanlı değilmiş." diye soru bombardımanı başlattım.
Önce bir kahkaha attı Saba… Ardından sesi biraz buruklaştı. Başladı anlatmaya… Mehmet Aslan'ın annesinden ablasına, hatta kuzenine kadar ailesi ile eğlenmeye gitmişler hep birlikte. Cenk Eren'in mekanına… Yanlarında bir de Aslan ailesinin yakın dostları Burhan Bey varmış.
Eğlence bittikten sonra Taksim'de otelde kalan aile dostu Burhan Bey "Haydi gelin birer kahve içelim" teklifinde bulunmuş. Onları otele davet etmiş… "Bütün olay bu" diyor Saba… "Burhan Bey bize lobide kahve ısmarladı. Onbeş dakika sonra çıktık" diye ekliyor… "Yahu benim evim var, Mehmet'in de evi var. Aşk yaşasak neden otel odalarına taşınalım?... Üstelik ben aşık olsam bunu saklayacak biri değilim.
Çıkar aslanlar gibi söylerim" diyor. "Aşık olsak Taksim'in göbeğinde binlerce insanın gözü önünde otele girecek kadar saf mıyız?" diye soruyor.
Mehmet Aslan'ın kardeşinin komşusuymuş, 20 yıldır tanıştıklarını söylüyor. "Aşk maşk yok" diye bağırıyor.
Saba'yı dinledim, içinde ne varsa döktü. Onu çok iyi tanıyorum. Gerçekten bir aşk yaşıyorsa benden asla saklamaz.
Tamam" dedim, onu anladığımı belirttim. "Ammaa" diye devam ettim; "Yahu kızım, gecenin bir yarısı adamın eli omzunda poz verirsen, otele girersen insanın aklına ne gelir?.
Sen de sen ol gecenin bir yarısı otele yanında biriyle kahve içmeye bile gitme.
Sen artık habersin. Attığın adım haber.
Hele gece yarısı otel kapısından girişin bin defa haber" diye uyardım… Saba "Tövbee" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin