Rüştü Reçber'den kötü haber!

Işıl Reçber, Rüştü Reçber'in Coronavirus testinin pozitif çıktığını açıkladı. Rüştü'nün Eşi Işıl Rençber sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Rüştü Reçber'den kötü haber!

Türk futbolunun efsane eski milli kalecisi Rüştü Reçber’in Coronavirus testi pozitif çıktı. Testin pozitif çıktığını Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, kişisel Instagram hesabında açıkladı.

Kariyerinde Antalyaspor, Fenerbahçe, Barcelona ve Beşiktaş formaları giyen 46 yaşındaki efsanevi kaleci 120 kez ile A Milli Takım formasını en çok giyen futbolcu konumunda.

'Birden gelişen hızlı semptomlarla...'

Rüştü’nün eşi Işıl Reçber, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanı:

"Rüştü'yü Covid-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Kritik süreçler ve çok zor, Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa, kolaylık versin… Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İyi geceler; Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü’yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz.Herşey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız.Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin . Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri.Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok.Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak.Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek..Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli....#sengüçlüsünRR

Isil Recber (@isilrecber)'in paylaştığı bir gönderi ()

Işıl Reçber 14 gün kuralına uymamıştı

Işıl Reçber 14 gün kuralına uymadığı için tepki çekmişti. 4 Mart'ta ABD'ye giden Reçber, bundan birkaç gün sonra İstanbul'a döndü. Takvim'in haberine göre; Işıl Reçber, Sağlık Bakanlığı'nın "Yurt dışından gelenler 14 gün evden çıkmasın" uyarısına uymayarak 16 Mart'ta Etiler'deki güzellik merkezine gitti. Reçber'e takipçilerinden tepki geldi.

Kendi özel işine gitmediğini söyleyen Reçber, “Burası benim sağlık kuruluşum ve kliniğim. Biz burada bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için uygulamalar ve terapiler yapıyoruz. İşimden, evime gidiyorum. Kimse beni başka türlü dışarıya çıkaramaz. Bir sürü hastalarımız var, tedavi bekleyen. Kendi özel işime çıkmıyorum” demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin