Real Madrid'in efsanesi Iker Casillas ve Barcelona'nın efsanesi Carles Puyol'un Twitter üzerinden yaptığı eşcinsellik itirafı gündeme bomba gibi düştü

Iker Casillas, Twitter hesabından eşcinsel olduğunu açıklayan bir paylaşımda bulundu. Carles Puyol ise Casillas'a, "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker" yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid'in efsanesi Iker Casillas ve Barcelona'nın efsanesi Carles Puyol'un Twitter üzerinden yaptığı eşcinsellik itirafı gündeme bomba gibi düştü

Eski İspanyol kaleci Iker Casillas, Twitter hesabından bir gönderi paylaştı.

Casillas paylaştığı gönderide, "Umarım bana saygı duyarsınız, ben eşcinselim" dedi. Casillas'ın gönderisi kısa süre içinde yoğun etkileşim alırken Carles Puyol gönderiyi yanıtladı. Puyol, "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker" şeklinde yanıt verdi.

Her iki futbolcu da konuyla ilgili başka açıklama yapmadı. Casillas 2 çocuğunun annesi eşi Sara’dan geçtiğimiz yıl boşanmıştı.

CASILLAS VE PUYOL TWEETLERİNİ SİLDİ

Casillas'ın tweeti ve Puyol'un yanıtı çok geçmeden sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu, ancak Casillas bir süre sonra attığı tweeti kaldırdı. Casillas'tan dakikalar sonra Puyol da tweetini sildi. 

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS ise, Casillas'ın hakkında çıkan aşk dedikodularına bir ironi yaptığını ve bu dedikodulara bir son vermek için böyle bir paylaşımda bulunduğunu iddia etti.

Öte yandan Real Madrid'in resmi twitter hesabı, Casillas'ı attığı tweetin ardından takipten çıkardı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin