Popstar Bayhan ile Deniz Seki arasında neler yaşandı? Ünlü organizatör Ahmet San tv100'deki Berber Muhabbeti'nde yıllar sonra herkesin merak ettiği soruyu cevapladı

tv100 ekranlarında yayınlanan Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'ne konuk olan hem Türkiye'de hem de dünyada tanınan ünlü organizatör Ahmet San çok özel açıklamalarda bulundu. Şarkıcı Deniz Seki ile Popstar Bayhan arasında yaşananları yıllar sonra ilk kez tv100'de anlattı.

Google Haberlere Abone ol

Dünyaca tanınan ünlü organizatör Ahmet San, tv100'de yayınlanan Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin konuğu oldu.

Programda çok özel açıklamalarda bulunan Ahmet San, yıllar önce Popstar yarışmasında o dönem yarışmada jüri koltuğunda oturan Deniz Seki ile, o dönemin en ünlü yarışmacılarından biri olan Bayhan'ın arasında yaşanan gerginliği anlattı. 

"BAYHAN'I FİNALİST OLARAK GÖRMEK İSTEMEZDİM"

Deniz Seki ile Bayhan arasında yaşanan gerilim için "O tatsız bir olaydı" açıklamasını yapan San, "Bana göre 4 jüri üyesinden biri olarak Bayhan’ı ben finalist olarak görmek istemezdim. Bu yapım ama başta Armağan olmak üzere seçimlerde bile tercihlerini televizyon şovu niteliğinde almışlar. Oradaki birkaç unsur aslında programa çok büyük renk kattı. Müzikalite açısından bana göre katmaz dediğim katkıları, reyting ve popülarite açısından kazandırdı." ifadelerini kullandı. 

San, Bayhan ile ilk tanışmasını da şöyle anlattı:  "Bayhan’la biz ilk tanışdığımızda aşçı yardımcısıydı. Geçmişinde de kimi polisiye olaylar yaşanmış. Orada bana göre Deniz Seki yersiz şekilde değindi bazı konulara. Her insan hata yapabilir, o hatanın da cezasını öder, bu Bayhan’ın başına geldiği gibi hepimizin başına da gelebilir. Zaten, evren sana bir şekilde yanlışlıklarını ödettiriyor, o günkü Deniz’in yanlış tutumunu haksız olsa dahi, ‘Büyük konuşma’ şeklinde o gün ona dersiyle göstermiş oldu, diye düşünüyorum."

Kaynak: TV100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin