Pep Guardiola ısrarla eski Fenerbahçeli ismi istiyor: ''Ne olursa olsun transfer etmeliyiz''

İngiltere Premier Lig'de Arsenal ile şampiyonluk için amansız bir mücadele veren Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola gelecek sezon takıma katacağı ilk ismi belirledi. Guardiola, eski Fenerbahçeli Kim Min-Jae'yi ne olursa olsun takıma katmak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Pep Guardiola ısrarla eski Fenerbahçeli ismi istiyor: ''Ne olursa olsun transfer etmeliyiz''

Arsenal'in üst üste yaptığı puan kayıplarının ardından zirve yarışına yeniden dahil olan Manchester City müthiş bir form grafiği yakaladı. Pep Guardiola önderliğinde ligde son 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alan Manchester City'de şampiyonluk sesleri yeniden yükselemeye başladı.

Zirve yarışında belki de düğümü çözecek olan maçta bu hafta sahasında Arsenal'i konuk edecek City hem ligde hem de Avrupa'da mutlu sona ulaşarak sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor.

Pep Guardiola ısrarla eski Fenerbahçeli ismi istiyor: ''Ne olursa olsun transfer etmeliyiz''

Tüm bu gelişmeler olurken Pep Guardiola gelecek sezonun kadrosunu da inşa etmeye başladı. Bu sezon savunma tandeminde sıkıntılar yaşayan Pep Guardiola, Napoli'de forma giyen Kim Min-Jae'yi gözüne kestirdi.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, daha önce Manchester United'ın ilgilendiği iddia edilen Napoli'nin yıldız ismi Kim Min-Jae için Manchester City'nin de devreye girdiğini duyurdu.

PREMIER LİG'DE OYNAMAK İSTİYOR

Haberde, Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın Güney Koreli savunmacının hayranı olduğu ifade edilirken, Napoli'nin oyuncuyu tutmak istediği belirtildi. Öte yandan Kim Min-Jae ise Premier Lig'de oynamak istiyor.

2021 yılında Fenerbahçe'ye sadece 3 milyon Euro'ya transfer olan Güney Koreli stoperin güncel değeri 50 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin