One Direction'ın eski üyesi Louis Tomlinson "Sultanahmet'i ziyaret edeceğim" dedi

Ülkemizde de büyük hayran kitlesine sahip İngiliz-İrlandalı müzik grubu One Direction'ın eski üyesi Louis Tomlinson solo projesi ile ilk kez ülkemize gelmeye hazırlanıyor. Konser öncesinde organizatörlere geldiğinde Sultanahmet'i merak ettiğini ve gezmek istediğini ileten Tomlinson, mütevazi kulis istekleriyle de şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
One Direction'ın eski üyesi Louis Tomlinson "Sultanahmet'i ziyaret edeceğim" dedi

Ülkemizde de büyük hayran kitlesine sahip İngiliz-İrlandalı müzik grubu One Direction'ın eski üyesi Louis Tomlinson solo projesi ile ilk kez ülkemize gelmeye hazırlanıyor.

2020 yılında ilk solo albümünü yayınlayan ve solo kariyerinde de kendisini kanıtlayan Louis Tomlinson, 30 Haziran 2022 tarihinde BITEXEN ana sponsorluğu ve TemaCC & Smiley Strawberry organizasyonu ile ilk kez İstanbul'da KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak. Konser öncesinde organizatörlere geldiğinde Sultanahmet'i merak ettiğini ve gezmek istediğini ileten Tomlinson, mütevazi kulis istekleriyle de şaşırttı.

One Direction'ın eski üyesi Louis Tomlinson "Sultanahmet'i ziyaret edeceğim" dedi


FANLARINDAN ÖZEL HAZIRLIKLAR

Ülkemizde yıllardır heyecanla konser vermesi beklenen Louis Tomlinson'un fanları da birçok sürpriz hazırlıyor. Konserde sahne karşısında yer alacak dev pankartlar, el yapımı ceviz oyma mücevher sandığı, kuliste kendisini karşılayacak özel tasarım kek, kurabiye gibi atıştırmalıklar ve çiçekler, futbola olan ilgisine istinaden ismine özel Türkiye Milli Takım forması gibi daha birçok sürprizle sevdikleri sanatçıyı destekleyecek olan hayranları, @ltwtistanbul hesaplarında konsere özel pankart ve kostümlerin fotoğraflarını paylaşacak.

One Direction'ın eski üyesi Louis Tomlinson "Sultanahmet'i ziyaret edeceğim" dedi - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin