Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig'i kıyasladı: En büyük fark...

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Ankaragücü’nü 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig'i kıyasladı: En büyük fark...

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Manchester United karşılaşması öncesinde moral depoladıklarını ifade eden Okan Buruk, “Hem savunmada hem hücumda doğru oynadık. Özellikle hücumdaki veriler, skor az olsa da veriler yüksekti. Ankaragücü kalecisini tebrik ederim. Bugün skorun büyümesini engelledi. Oyun olarak bugün farklı bir Galatasaray vardı. Kerem’i ortada kullandık. Zaha ilk kez 11’deydi. Uzun vadeli oyunlar bizim için çok önemli. Önemli bir performans verdi. Oynayan, sonradan giren oyuncular aynı performansı gösterdiler. Taraftarımız da bizle birlikte atak, savunma yaptı. Geriye düştük, maçı çevirdik. Bir sürü rekor kırıldı. Ankaragücü gibi bir takıma karşı bu sayılara ulaştık. Daha iyisini yapmak amacımız. Biraz yorgunluk oldu. 3 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçı var. Moral yanı bizim için daha önemli olacak” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYONLAR LİGİ İLE SÜPER LİG ARASINDA BÜYÜK FARK OLUYOR”

Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig arasında tempo anlamında çok fark olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:

“Ankaragücü iyi bir takım. Kadrolarını beğeniyorum. İyi bir oyuncu grubuna sahipler. Bugün biz ekstra bir oyun ortaya koyduk. Bir sonraki maç daha sert bir maç olacak. Manchester bugün kaybetti. Ne kadar moralsiz olsalar da sakatlıktan dönecek oyuncuları var. Bugünün özelinde bizim için moral oldu. Erken gol bulabilseydik birkaç oyuncuyu dinlendirebilirdik. Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig arasında büyük fark oluyor. Ritim, devamlılık gibi. Şampiyonlar Ligi sonrasında çok fazla yorgunluk oluyor. En büyük fark da tempo.”

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin