Okan Buruk o isimleri gözden çıkardı, yeni sezon kadrosunda asla düşünmüyor! Kayserispor maçı sonrası üst üste ayrılıklar

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimler netlik kazandı. Okan Buruk dört ismi yeni sezon kadrosunda kullanmama kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk o isimleri gözden çıkardı, yeni sezon kadrosunda asla düşünmüyor! Kayserispor maçı sonrası üst üste ayrılıklar

Son şampiyon Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda berabere kaldı ve lige puan kaybıyla başladı.

Maçın ardından dikkat çekici açıklamalarda bulunan Okan Buruk kadrodaki bazı isimlerle yolların ayrılacağını çok net belli etti.

Okan Buruk yaptığı açıklamada, ''Yeni gelen oyuncuların %100 olması için birkaç haftaya daha ihtiyaçları var. En hazır oyuncularla devam etmek istiyoruz. Çok yoğun bir tempodan geçiyoruz. Kazanarak başlamak istiyorduk ama bundan sonraki haftalarda Galatasaray'ın kalitesini daha yüksek şekilde göreceğiz. Onu görmezsek zaten, oyuncular bizle birlikte olmayacak'' dedi.

DÖRT İSİM TAMAMEN GÖZDEN ÇIKARILDI

Bu açıklamanın ardından Okan Buruk'un kast ettiği isimler ortaya çıktı. Okan Buruk; Yusuf Demir, Yunus AkgünOlimpiu Morutan ve Fredrik Midtsjö'yü yeni başlayan sezonun geri kalanında kullanmama kararı aldı. Oyunculara gelecek tüm teklifleri değerlendirme kararı alan Galatasaray yönetimi, kiralık gelecek tekliflere de sıcak bakacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin