ntv.com.tr yenilendi!

Türkiye’nin haber sitesi ntv.com.tr, 20. yaşına yeni yüzü ve uygulamalarıyla giriyor. Mobil kullanımda içeriğe ulaşmak artık daha kolay ve yeni uygulamalarla haber daha görünür halde...

Google Haberlere Abone ol
ntv.com.tr yenilendi!

Türkiye’nin haber kanalı NTV’nin, 2000 yılında oluşturulan haber sitesi ntv.com.tr, kuruluşunun yirminci yılında yenilenen yüzü ve alt yapısıyla yayına girdi.

Ntv.com.tr, kuruluşundan bu yana her zaman teknolojik gelişmelere öncülük ederek içeriği kolay ve anlaşılır halde sundu. Değişen kullanıcı alışkanlıkları gözetilerek hazırlanan ntv.com.tr’nin yeni yüzü ve mobil uygulamasında, haber ve videolara kolaylıkla ulaşılacak.

Ntv.com.tr'nin yeni teknolojik altyapısında ve tasarımında sıcak gündem ve son dakika haberleri ile baştan sona hızlıca değişebilen bir içerik oluşturma modeline geçildi. Editöryal tercihle sitenin ana sayfası kullanıcılara en önemli ve en son gelişmeleri en kolay şekilde görebilecekleri bir tasarıma dönüşecek. Hızlı değişen gündemlere uygun olarak tasarlanan yeni yüzde haberler daha kolay anlaşılır bir şekilde okuyucuya sunulurken, büyütülen görseller içeriği daha ilgi çekici hale getirecek.

Ntv.com.tr’nin haber ve sosyal medya ekibinin deneyimleriyle şekillenen yeni içerik sunumunun teknik alt yapısı ve tasarımı, Doğuş Yayın Grubu bünyesindeki dijital teknoloji ekibi tarafından hazırlandı.

20 yıldan bu yana Türkiye’ye ulusal ve uluslararası gündemi aktaran ntv.com.tr, uygulamaları ve sosyal ağlardaki takipçileriyle “Türkiye’nin en çok takip edilen medya kuruluşu” konumunda bulunuyor.

Etiketler ntv ntvcomtr
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin