Neftçi Bakü maçı sonrası Beşiktaş'ta iki ayrılık. Şenol Güneş kadroda düşünmediği isimleri açıkladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Neftçi Bakü'yü saf dışı bırakan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş kadroda Francisco Montero ve Ajdin Hasic'i düşünmediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Neftçi Bakü maçı sonrası Beşiktaş'ta iki ayrılık. Şenol Güneş kadroda düşünmediği isimleri açıkladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Neftçi Bakü toplam skorda 5-2 ile eleyen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından takımdan ayrılacak isimleri açıkladı.

Şenol Güneş açıklamasına öncelikle maçı değerlendirerek başlarken, ''Geçmişte ne yaptığımız önemli değil, geleceğe bakacağız. İlk yarıda geçen maçta çok olumluyduk. Bu sefer de iyi başladık, ama hücumda çok etkili olamadık. Daha fazla pozisyon yakalayabilirdik. Rakibin çıktığı pozisyonda gol yemek bizim için eksiydi. İkinci yarıda oyun ve skor üstünlüğü bizdeydi. Maçı kazandık. Seyircinin desteği, oyuncuların isteği önemli'' ifadelerini kullandı.

MONTERO VE HASIC YOLCU

Francisco Montero ve Ajdin Hasic'i kadroda düşünmediğini açıklayan Şenol Güneş, ''Sayısal bir sıkıntımız var stoperde. Kadroda alternatif olarak Montero vardı. Zaten Montero ve Hasic ile ilgili konuştum. Kalsa da sayısal olarak sıkıntımız olacak. Bunları da açık açık konuştum'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin