Müge Anlı'da şüpheli kayıp olayı. Eşi 'Seni mermi yağmuruna tutacağım' demişti. Eşinden kaçan Nevrigül kayıplara karıştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen olay gündem oldu. 2 Eylül Cumartesi günü Bursa Gemlik'te ortadan kaybolan iki çocuk annesi Nevrigül Alan'ın ailesi, kızlarını bulmak için Müge Anlı programına başvurdu. Alan'ın eşi Remzi Alkan'dan ölüm tehditleri aldığı öğrenildi. İşte olayın ayrıntıları.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da şüpheli kayıp olayı. Eşi 'Seni mermi yağmuruna tutacağım' demişti. Eşinden kaçan Nevrigül kayıplara karıştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen olay ilgi çekti.

Nevrigül Alan'ın ailesinin anlattıklarına göre Nevrigül, eşi Remzi Alan ile henüz 16 yaşında kaçarak evlendi.

Remzi Alan aradan geçen 6 yılda yasaklı madde kullanan, evini, barkını ihmal eden ve sorumluluk almayan birine dönüştü ve Nevrigül Alan'ın sevdiği kişi olmaktan çıktı.

ÇOCUĞUNU ALARAK AİLESİNİN YANINA DÖNDÜ

Bu duruma daha fazla dayanamayan Nevrigül 5-6 ay önce 3 yaşındaki oğlunu da alarak Bursa İznik'teki ailesinin yanına döndü.

"SENİ MERMİ YAĞMURUNA TUTACAĞIM"

Ancak baba ocağına dönse de eşi Remzi'den kurtulamadı. İddiaya göre Remzi'den, "Benden ayrılırsan kafana sıkarım, kendini ölmüş bil. Seni mermi yağmuruna tutacağım" şeklinde ölüm tehditleri aldı.

2 EYLÜL'DE KAYIPLARA KARIŞTI

Nevrigül ailesinin yanındayken 4 Ağustos'ta babaannesi öldü. Vefattan 4 hafta sonra 31 Ağustos’ta babaannesinin evini temizlemek için Gemlik'e giden Nevrigül bir geceyi dedesiyle geçirdi ancak 2 Eylül Cumartesi günü kayıplara karıştı.

KAYBOLDUĞU GÜN EŞİ İLE BULUCAKTI

Ailesinin söylediklerine göre Nevrigül kaybolduğu gün, kendisine ölüm tehditleri savuran eli Remzi ile buluşacaktı. Nevrigül'ün telefon kayıtlarına göre o gün son konuşmasını Doğan isimli bir arkadaşıyla yaptı ve "Çocuklarıma iyi bakın" dedi. 

Bu konuşmadan sonra Nevrigül'den bir daha haber alınamadı.

YAYINA BAĞLANAN KAYINVALİDE VE KAYINPEDER REMZİ'YE ULAŞILAMADIĞINI SÖYLEDİ

Nevrigül'ün kaybolmasıyla ilgili yayına bağlanan kayınvalide ve kayınpeder Yusuf-Aslı Alan çifti, oğulları Remzi'ye birkaç gündür ulaşamadıklarını, oğullarının gelinlerinin kaybıyla bir alakası olmadığını söyledi.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin