Mostafa Mohamed'in bonservisi alınacak mı?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu üçüncü maçında Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mostafa Mohamed'in bonservisi alınacak mı?

Lokomotiv'in iyi bir takım olduğunu vurgulayan Terim, kazanmaları halinde gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atacaklarını dile getirdi. Tecrübeli teknik adam, maçın saati nedeniyle UEFA'ya sitem ederken son haftaların formda ismi Mostafa Mohamed ile ilgili de dikkat çeken sözler sarf etti.

İşte Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;

Sorulan soruladan anlıyoruz ki buradaki arkadaşlar bizi iyi tanıyor. Oyunumuzda muhakkak ki birkaç dokunuş olacaktır ancak kimse büyük bir değişim beklemesin. Oynamak istediğimiz bir oyun var. Bunun üstünde ısrarla devam ediyoruz.

4 puanla biz öndeyiz. Herkesin iddialı olduğu bir sıralama var. Henüz 3. maçı oynayacağız. Kaybetmememiz halinde, ki kazanırsak çok büyük bir avantaj elde ederiz, Lokomotiv'in iddiası bir hayli geriye düşebilir. Kaybedersek, Lokomotiv de devreye girer, grup karışır.

"Neden 22.00'de oynuyoruz?"

Maç saati de enterasan, neden 22.00'de oynuyoruz? Spartak bugün 17.30'da oynuyor. Yarın da erken oynanabilir ama geç oynatılıyor. TFF'ye bazen serzenişte bulunuyoruz ama UEFA'ya da burdan söylemeli. UEFA'nın mantığını anlamış değilim. Bu tip yerlerde erken oynamak daha doğru olmaz mı?

"Mohamed için daha zamanımız var"

Mostafa gol atıyor, inşallah daha da atacak. Attıkça da ocak ayındaki düşüncemiz net ortaya çıkar. Daha zamanımız var. Biz de 'o niyetle' Mostafa'yı aldık. Bonservisle ilgili daha zamanımız var ama Mostafa iyi gidiyor, memnunum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin