Metallica'ya Stranger Things dopingi! Stranger Things"in 4. sezon finalinde Eddie'nin performansı Metallica'yı yeniden listelere soktu

Netflix'in popüler dizilerinden Stranger Things, Metallica'ya yeniden doping oldu. Dizinin 4. sezonunun final bölümünde 'Eddie Munson'ın performansı sonrası 1986 yılında çıkan Master of Puppets şarkısını tekrar Spotify listelerine soktu. Şarkı 12 numaraya kadar yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Metallica'ya Stranger Things dopingi! Stranger Things"in 4. sezon finalinde Eddie'nin performansı Metallica'yı yeniden listelere soktu

Netflix'in popüler dizilerinden Stranger Things, Metallica'ya yeniden doping oldu. Dizinin 4. sezonunun final bölümünde 'Eddie Munson'ın performansı sonrası 1986 yılında çıkan Master of Puppets şarkısını tekrar Spotify listelerine soktu. Şarkı 12 numaraya kadar yükseldi. Stranger Things,  dördüncü sezonu ile daha önce de Kate Bush’ın 'Running Up that Hill' eserini zirveye taşımıştı.

METALLICA'DAN AÇIKLAMA

Metallica da resmi Instagram sayfası üzerinden bir açıklama yayınladı. Grup, "'Master of Puppets'ı yalnızca diziye dahil etmekle kalmayıp onun çevresinde böylesine önemli bir sahneyi inşa etmek için çok heyecanlıydık. Eddie’nin yolculuğunun böylesine büyük bir parçası olmak ve bir kez daha gösteride yer alan diğer tüm harika sanatçılarla birlikte orada bulunmak bizler için inanılmaz bir gurur oldu" ifadelerini kullandı. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin