Memleket Partisi’nin ve Muharrem İnce’nin oy oranı ne? Ece Üner sordu, İnce anket sonuçlarını açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tv100 Ana Haber'de Ece Üner'e açıklamalarda bulundu. Partisinin ve kendisin oy oranına ilişkin açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, “Memleket Partisi'nin oyu yüzde 11, Muharrem İnce'nin oyu yüzde 16-17 bandında” şeklinde yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Memleket Partisi’nin ve Muharrem İnce’nin oy oranı ne? Ece Üner sordu, İnce anket sonuçlarını açıkladı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile bir araya geldi. İnce, görüşmenin ardından tv100 Ana Haber'de Ece Üner'in sorularını yanıtladı.

MEMLEKET PARTİSİ'NİN OY ORANI KAÇ?

Ece Üner'in 5 dakika daha bu ülkeyi yönetmemeli diyen kişi belki 5 yıl daha bu ülkeyi yönetecek. Bunun anahtarı sizde. Bunu nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna İnce oy oranlarını açıklayarak yanıt verdi.

"Öyle bir şey yok. 2006 model bir otobüs, bir araba, bir telefonla muhalefet yapıyorum ben. Anketler elimde. Memleket Partisi'nin oyu yüzde 10-11 bandında şu anda, daha kampanyaya başlarken. Muharrem İnce'nin oyu da 16-16,5-17 arasında arasında görüyorum bunu. Fakat ben 4 Mayıs 2018'de başladığım gün CHP'nin oyu yüzde 18'di, Muharrem İnce'nin oyu 20 idi, kampanya bittiğinde CHP'nin oyu 22 oldu, Muharrem İnce'nin 30,64 oldu. Ben kampanya adamıyım. Aceleye gerek yok. Oy bölmesi diye bir şey yok. Oy bölmesini anlatanlar insanlara yalan söylemektedir.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin