Melisa Uzunarslan’dan Alanson’la ikinci şarkı! Bu sefer hem söyledi hem yönetti

Besteci, şarkı sözü yazarı, düzenlemeci, solist, yorumcu, ve enstrümanist kimlikleri ile müzikteki çok yönlü başarısını sürdüren Melisa Uzunarslan’ın yepyeni şarkısı “Aşkı Öldürdük”, Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlandı. Melisa Uzunarslan'ın sözleri Mazhar Alanson’a, bestesi kendisine ait olan yeni teklisi “Aşkı Öldürdük” 18 Kasım’da müzikseverlerle buluştu. Şarkı, Uzunarslan'ın Alanson'la yaptığı ikinci ortak çalışma olarak dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Melisa Uzunarslan’dan Alanson’la ikinci şarkı! Bu sefer hem söyledi hem yönetti

Hüzünlü bir balad olan şarkının düzenlemesini ve miksini Nurkan Renda, masteringini ise Çağlar Türkmen üstlendi. Melisa Uzunarslan geçtiğimiz aylarda Mazhar Alanson ile yaptıkları “Vicdansız Adam” isimli ortak çalışmalarıyla da beğeni toplamıştı.

Melisa Uzunarslan’dan Alanson’la ikinci şarkı! Bu sefer hem söyledi hem yönetti

Doğup Büyüdüğü Yerde Klip Çekti!..

“Aşkı Öldürdük”, her şarkısına klip çekmekle de adından bahsettiren Uzunarslan’ın ilk yönetmenlik deneyimi olma özelliği taşıyor. Duygusal şarkı için yönetmen koltuğuna oturan Melisa, klibi doğup büyüdüğü yer olan Kanlıca’da çekildi. Uygulayıcı yapımcılığını Mehmet Hakyemez’in yaptığı dikkat çekici klibin görüntü yönetmenliğini ise Gürol Beşer üstlendi.

Melisa Uzunarslan’dan Alanson’la ikinci şarkı! Bu sefer hem söyledi hem yönetti - Resim : 2

Tüm fotoğraflarını Mehmet Hakyemez’in çektiği single’ın kapak tasarımında ise Melisa Uzunarslan’ın imzası bulunuyor. Melisa Uzunarslan “Aşkı Öldürdük” şarkısı ve video klibi 18 Kasım’da tüm dijital müzik platformlarında yayında!..

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin