MedyaTava açıklıyor... TIMS ve BKM'den büyük işbirliği!

İlk kez MedyaTava açıklıyor! Sektöre nefes olacak, geleceğin yayıncılığı iddiasıyla hazırlığı yürütülen bu büyük işbirliğinin üçüncü ortağı ve projenin başındaki isim kim?

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel MedyaTava açıklıyor... TIMS ve BKM'den büyük işbirliği!

Yaklaşık iki aydır hazırlıkları süren, daha çok BKM ağırlıklı ve TIMS’in ortak olduğu start-up girişimin başında hem ortak hem yönetim kurulu başkanı sıfatıyla, sektörün deneyimli ismi Cem Aydın bulunuyor. Vititivi adını taşıyacak, bir streaming platformu olarak düşünülen proje bilgi ve eğlence içerikli bir TV kanalı-platformu olacak.

Aynı zamanda ekipte dramalardan sorumlu müdür olarak BKM’den Abdullah Özgenç, daha önce Hürriyet eklerden sorumlu müdür olarak görev yapan Çınar Oskay dramalar dışı yapımlardan sorumlu müdür ve yine BKM’den Selin Özyürek yönetici olarak bulunuyor.

Aynı zamanda Post42 adıyla YouTube’da faaliyet gösteren platform Mirgün Cabas’ın teyit.org ile ortaklaşa yaptığı program Boşlukları Doldur adını taşıyan YouTube kanalında izlenebilir.

Bunun yanında İlber Ortaylı, Didem Soydan gibi ünlü isimler seyahat, yeme-içme, otomotiv sektöründen programlara da imza atacak. Oluşumun, yerli ve yabancı yatırımcılarla altyapı çalışmaları ve görüşmeleri şu sırlarda devam ediyor.

Çok yakında yayın hayatına başlayacak olan Vititivi çalışmalarını ve ofis faaliyetlerini BKM’nin Akatlar’daki binasından yürütüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin