Sözcü kadrosuna hangi deneyimli isim katıldı?

Hürriyet Gazetesi ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran ekonomi gazeteciliğinin usta isminin yeni adresi belli oldu. Deneyimli isim transferini böyle duyurdu: "Artık ben de Sözcü ailesinin bir üyesiyim"

Google Haberlere Abone ol
Sözcü kadrosuna hangi deneyimli isim katıldı?

25 yıldır ekonomi gazeteciliği, 16 yıldır ise otomotiv sektöründe gazetecilik yapan Emre Özpeynirci, Sözcü Gazetesi ile anlaştı.

HEM KÖŞE YAZACAK, HEM PROGRAM YAPACAK

Emre Özpeynirci, Sözcü Gazetesi'nde köşe yazıp, nisan ayında da yayın hayatına başlayacak Sözcü TV'de program yapacak.

Emre Özpeynirci, Sözcü'ye transfer olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla şöyle duyurdu:

"Artık ben de Sözcü ailesinin bir üyesiyim. Otoyaşam sayfamla her pazartesi gazetede, nisanda yayına başlayacak yeni TV kanalındaki programımla da televizyonda beraberiz. Bitmedi:)

Güçlü, dinamik bir içerikle grubun internet sitesi ve dijital kanallarında da birlikteyiz. Bekleriz"

Sözcü kadrosuna hangi deneyimli isim katıldı?

Emre Özpeynirci kimdir?

Özel Ortadoğu Koleji ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü mezunu olan Emre Özpeynirci, 25 yıl Hürriyet Gazetesi'nde çalıştı. Son 7 yıl Hürriyet Gazetesi'nin Ekonomi Müdür Yardımcısı olan Emre Özpeynirci aynı zamanda 15 yıldır otomotiv editörü ve yazarı. 2001 yılında Reuters tarafından Türkiye'de gelecek vadeden ekonomi gazetecisi olarak seçilen ve İngiltere'de ekonomi gazeteciliği üzerine sertifika alan Emre Özpeynirci, evli ve bir çocuk babası...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin