Bugün saat 15.55 kritik. Ünlü astrolog Dinçer Güner saat verdi: İşsizler iş bulacak, kirada oturanlar ev alacak, bekarlar evlenecek!

Ünlü astrolog Dinçer Güner'den flaş açıklamalar geldi. Bugün saat 15.55'e dikkat çeken Dinçer Güner, Merkür retrosunun bittiğini ve önemli gelişmeleri yaşanacağını açıkladı. İşte 26 Nisan 2024 saat 15.55 ile ilgili Dinçer Güner'den flaş tahminler.

Google Haberlere Abone ol
Bugün saat 15.55 kritik. Ünlü astrolog Dinçer Güner saat verdi: İşsizler iş bulacak, kirada oturanlar ev alacak, bekarlar evlenecek!

Ünlü astrolog Dinçer Güner günlük burç yorumlarını paylaşırken saat 15.55'e dikkat çekti. Merkür retrosunun bugün 15:55 itibariyle biteceğini söyleyen Güner, "Bekarlar evlenecek, işsizler iş bulacak, kirada oturanlar ev alacak" dedi.

Merkür, 1 Nisan'da Koç burcunda geri hareketine başladı 1 Nisan'da başlayan retro, bugün 15:55'den sonra sona erecek. Dinçer Güner 26 Nisan astroloji yorumunda dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte Güner'in 26 Nisan açıklamaları:

15:55 İTİBARİ İLE BİTİYOR VE...

Bugün saat 15:55 itibari ile Merkür retrosu sona eriyor. Son 3 haftadır yaşadığınız iletişim karmaşaları, elektronik aletlerde yaşadığınız problemler, bir çok şeyin askıda kalma hali, sistemsel sorunlar, birbirinizi anlayamama, kopukluklar, hesap hataları dönemi artık sona eriyor. En azından bir 4 ay kadar nispeten rahatız. Son 3 haftadır hayatınızda aksayan, sorun teşkil eden konular nelerse bunları yeniden masaya yatırma ve yeniden üzerine geçme dönemimiz başlıyor, eğer istiyorsak elbette.

Bugün itibari ile de özgürce yeni iş başlangıçları yapmak, iş tekliflerini değerlendirmek, hesap açmak, kredi çekmek, ev almak, ortaklık kurmak, iş başvuruları yapmak, telefonlarınızı güncellemek, evlenmek, web sitesi açmak, iş kurmak, ticarete atılmak, özgürce elektronikler almak, sözleşmeleri imzalamak, ev almak, satmak, kiralamak, yeni fikirlerinizi hayata geçirmek için güzel imkanlarınız olacaktır...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin