Mehmet Büyükekşi'den, Ali Koç itirafı. Riyad'da yaşanan olaylarla ilgili ilk kez konuştu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riyad'daki Süper Kupa'da yaşananlara dair açıklama yaptı. Büyükekşi "ilk kez açıklıyorum" diyerek Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la ilgili detayı verdi.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Büyükekşi'den, Ali Koç itirafı. Riyad'da yaşanan olaylarla ilgili ilk kez konuştu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Fanatik'e konuşan Büyükekşi, Riyad'da yaşananlara da değindi. Başkan, Süper Kupa öncesi Ali Koç'la ilgili detaya değindi.

Mehmet Büyükekşi, kulüplerin Süper Kupa maçını yurt dışında oynamak istediğini belirterek alınan avanstan bahsetti. Büyükekşi, "Riyad süreci en acımasızca eleştirildiğimiz dönemdi. Geçen sezon başında kulüplerin isteği ile bir gelir kalemi yaratıp Süper Kupa’yı yurt dışında oynatma kararı aldık. Kulüpler istedi bunu. Suudiler’le anlaştık, 1.6 milyon dolar Galatasaray’a, 1.6 milyon dolar Fenerbahçe’ye avans aldık." dedi.

Daha sonra yaşanan süreci "ilk kez açıklıyorum" sözleriyle duyuran Mehmet Büyükekşi, Ali Koç ile aralarında geçen diyaloğa değindi. Büyükekşi, ''Bir hafta kala Ali Koç, Spor Bakanımız Osman Aşkın beyin de bulunduğu ortamda ‘Bu maça yabancı hakem atamazsanız U19’la çıkarım’ dedi. ‘Düşünelim’ dedik. Halil Umut Meler olayı sonrası Süper Kupa maçına yabancı hakem atamanın doğru olmayacağını düşündük. Yine Türk hakemlerine güvendik. Ali Koç da zaten Riyad’a U19 takımını tam kadro getirdi. Yorum sizin'' ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin