Meclis sansürlüyor, MO TV canlı yayın yapıyor!

Meclis'teki görüşmeler sırasında Meclis TV yayın yapamıyor ancak eski gazeteci ve CHP İstanbul Milletvekili, tabletiyle Genel Kurul'dan internet üzerinden canlı yayınla olan biteni aktarıyor.

Google Haberlere Abone ol
Meclis sansürlüyor, MO TV canlı yayın yapıyor!

TBMM'de bugün eski bakanlar için rüşvet, irtikap, görevi kötüye kullanma suçlarına ilişkin fezlekeler uyarınca soruşturma komisyonu açılıp açılmaması ele alınacak. 



Meclis'teki görüşmeler sırasında Meclis TV yayın yapmayacak ama eski gazeteci ve CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, tabletiyle Genel Kurul'dan internet üzerinden canlı yayınla olan biteni aktarıyor. Melda Onur'un bu yayınına MO TV adı verildi bile. Öte yandan CHP yayın yapılmamasının gerekçesini TRT'ye sordu ve çok ilginç bir yanıt aldı. TRT, "Yayın sürelerindeki değişiklikler aynı zamanda TRT SPOR KANALI olarak yayın yapmakta olan TRT 3 kanalında spor programlarında özellikler canlı yayınlarda aksamalara neden olmaktadır. Bu nedenle bahse konu protokolün ikinci Maddesinde yer alan yayın sürelerinin dışına çıkılamaz” cevabını verdi. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin